Boliger til salg


Arnborg er en hyggelig by med et aktivt byliv samt et fantastisk sammenhold af yngre og ældre genrationer.
Der er velfungerende daginstitution, skole, sportshal og et fantastisk friplejehjem.
Af indkøbsmuligheder er der Daglig Brugsen med OK tank, samt flere større og mindre virksomheder
inden for en radius af 10 km og kun 2 km til motorvejesnettet mellem Herning og Brande.
 
Liebhaverejendom med 3,1 ha naturgrund
med 450 meter å-ret og egen sø
180 kvm. bebygget, grund 1790 kvm


Denne sublime, arkitekttegnede pragtvilla er opført i 1988 i rødgule teglsten med et bånd af hvidt vandskuret murværk. Taget er sortglaseret tegl fra 2000. Villaens boligareal er på 171 m², indrettet helt uden spildplads. Hertil kommer 65 m² carport/anneks hvor der bl.a. er etableret gæsteværelse.

I de seneste år er ejendommen gennemgribende moderniseret med bl.a. nyt 8 kpw solcelleanlæg (efter attraktiv nettomålerordning, der giver boligen et meget lavt energiforbrug), nyt flot Svaneinventar (S12) i køkken, bad, bryggers og skabsgang.
Skovbrynet 9, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER

Skovbjergengen 10

Flot renoveret villa - Super beliggenhed på lukket børnevenlig villavej med en helt fantastisk udsigt til sø, skov og grønne marker hvor heste ofte kan ses i fuld galop på markerne. Villaen er omfattende moderniseret og istandsat indenfor de senere år, og fremstår såvel indvendig som udvendig i flot stand, udvendig med vandskuret…

Skovbjrgeengen 10, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER

Mindelundvej 2

Denne dejlige nedlagte landejendom "SKOVBJERGLUND" har et stuehus på 153 etagemeter og en udbygning på 110 kvm. Pragtfuld grund på 1,7 ha., der er lagt ud i en rigtig "landhave" og med sti, der fører rundt i "skoven". Ejendommen opvarmes ved pillefyr (elvarme på 1. sal) og der er eget vandværk (evt. mulighed for tilslutning til byvand).

Område: Ejendommen er beliggende med ca. 11 km til Herning og 11 km til Brande og få kilometer til motorvejsnettet. Der er ikke langt til Arnborg, hvor der er indkøbsmuligheder, skole og idrætshal. Grunden er omkranset af høje træer og buske og med en flot blodbøg foran ejendommen. Desuden er der 2 drivhuse i haven. 

Indretning: Bryggers med klinkegulv og plads til vaskesøjle. Badeværelse med gulvvarme, bruseniche. Moderniseret køkken med inventar fra Kvik fra 2014. Opholdsstue. Soveværelse med skabe.
1. sal. Opholdsstue/multirum. 2 værelser med skabe.


 

Mindelundvej 2, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER

Ejendommen er højt beliggende med fantastisk udsigt til natur - grænsende til Rind Å
 

Særdeles naturskøn med fiskeret til Rind Å, hvor der kan fanges laks.

Velholdt fritidslandbrug nær Arnborg, ugenert beliggende ved mindre asfaltvej ca. 200 m fra Skarrild vej. Til ejendommen er der ca. 10 ha jord, som er beliggende i 2 stykker lige ved ejendommen. 

Stuehuset er opført i røde sten med eternittag. Boligen er indrettet med baggang med klinkegulv med gulvvarme, badeværelse fra 1990 med dobbelt vaskarrangement og bruseniche, her er klinkegulv med gulvvarme, lyst og venligt spisekøkken med med laminatgulv + gulvvarme, her er spiseplads. Køkkeninventaret er et Kvik køkken fra 2007, der er velholdt og fremtræder indbydende. Vinkelstue med tæppe, herfra er der opgang til 1.sal og udgang til stor terrasse med view over Rind Å.

På 1.sal er der fordelingsgang med tæppe, her er 4 gode værelser og soveværelse med tæpper. 

Driftsbygningerne består af isoleret lagerhal med stålspær og i røde sten med fast bund på 414 kvm.

Uisoleret lagerhal med stålspær og stålplader på siderne på 420 kvm.

Hyggelig stald med hvælvingeloft, opført i røde sten og velegnet til hobbydyr.

Gl. Skarrildvej 31, Arnborg, 7400 Herning
Læs mere hos mægler .....
KLIK HER
Skøn have - masser af plads
155 kvm. bebygget + 60 kvm. kælder

Her er en spændende mulighed for at erhverve sig en skøn ét-plansvilla i en aktiv, hyggelig landsby. Arnborg er en større landsby - velplaceret med kun 2 minutters tilkørsel til motorvejen og kort afstand til Herning og Brande. Byen byder på indkøb, skole, børnepasning og sportshal - og et aktivt forenings liv med bl.a. sport, spejder og forsamlingshus. Skøn natur i Arnborg og i den nærmeste omegn.

Velkommen indenfor i villaen via den fine entré med vindfang og god fordelingsgang. Huet byder også på indgang via haven.
Krogvejen 12, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER
Dejlig rummelig villa med mange anvendelsesmuligheder og skøn grund

Rummelig villa fra 1971 med et samlet boligareal på 177 m². Herudover nedre etage på 70 m² og udestue på 32 m². Det samlede areal i ejendommen er 279 m² samt carport med redskabsrum på 60 m².

Boligen har en god og charmerende indretning med opholds- og soveafdeling. Lys og spændende ejendom hvor indretningen åbner mange muligheder med sine 3 niveauer, hvor der er toilet på alle plan. Mulighed for mindre erhverv i det nedre niveau, såsom frisør, fysioterapi eller lign. Ejendommen er opført i 1971 men er løbende renoveret, bl.a. er taget lige blevet malet. En lys og indflytningsklar villa.

Hvis køber ønsker yderligere jord, er der mulighed for at tilkøbe op til 2 byggegrunde, som i dag ligger lige op til ejendommen. 
Skovbrynet 4, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER

Hesteejedom mellem Herning og Arnborg

Mellem Høgild og Arnborg, ca 10 km fra Herning, finder vi denne velholdte ejendom. Ejendommen består af et 210 m2 stort løbende renoveret stuehus med udgang til en pænt anlagt sydvendt have.

Den gamle grisestald er lavet om til stort værksted/garageanlæg. Laden er lavet om til hestestald og herudover er der et stort maskinhus, hvoraf ca. halvdelen er isoleret.

Til ejendommen er der et jordtilliggende på ca. 2,3 ha, som er udlagt i hestefolde.

Øster Toksvigvej 5, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER
Dejlig landejendom i idylliske omgivelser

Denne ejendom ligger udenfor Arnborg, i meget smuk natur og med et rigt dyreliv. Huset på 158 kvm beboelse er senest ombygget i 2000, og fremstår velholdt. Stuehuset består af bryggers, entré, køkken med spiseplads med udsigt til gårdmiljø og åbne marker. Stor vinkelstue med brændeovn, 3 soverum, stort badeværelse med kar og sauna, flere disponible rum med mulighed for inddragelse som soverum, viktualierum samt fyrrum. Desuden stor overdækket terrasse med udekøkken og med fantastisk udeliv. Til ejendommen hører stor stald med værksted samt øvrige udbygninger med gode muligheder. Dejlig anlagt have med flere hyggekroge. En ejendom for jer som elsker natur og idyl, det skal opleves.

Fasterholtvej 14, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER
Særdeles pæn og velholdt villa...

Villaens boligareal er på 151 m² og dertil kommer udestue på 22 m² og garage/redskabsrum på 35 m². Villaen fremtræder i en særdeles pæn og velholdt stand - både ude og inde. Der er mulighed for at indrette 4 soverum (ekstra værelse i vinkel i stuen - og soveværelse er oprindelig 2 værelser, som er slået sammen i et).

Område: Der er anlagt virkelig skøn og flot have med mange hyggelige pletter, terrasser og lækroge, hvor man kan sidde og nyde haven. Selvfølgelig er der også en lille frugthave med frugttræer - blomme, æble, pære og mirabelle. Ved den hyggelige overdækkede terrasse finder man det skønneste havebassin med åkander. Villaen er beliggende centralt i Arnborg - lige overfor anlægget og tæt ved indkøb. I Arnborg er der desuden skole, plejehjem, fitnesscenter og idrætshal, hvor der er et aktivt foreningsmiljø. Ca. 1 km fra Arnborg findes dejlig badesø, hvor der bades både sommer og vinter. Arnborg borgerforening gør ligeledes et stort stykke arbejde for at skabe de perfekte rammer om byen. Nem adgang til Hernings motorvejsnet med ca. 10 minutter til Herning eller Brande.

Indretning: Entre med klinkegulv. Stort soveværelse (tidligere 2 værelser). Mellemgang med klinkegulv. Varmerum med klinkegulv og skabe. Moderniseret badeværelse med hvidt badmiljø med 2 håndvaske (mulighed for etablering af bruseniche). Viktualierum med klinkegulv. Moderniseret badeværelse med bruser. Dejligt spisekøkken med hvidlakeret inventar og nyere bordplade og vask. Værelse med skab. Vinkelopholdsstue med bøgeparketgulv (mulighed for at lave ekstra værelse) - fra stuen er der udgang til dejlig udestue med termotag.
Greenvej 7,  Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler...
KLIK HER

Ønsker du at bosætte dig idyllisk midt i den smukke natur, tæt på Skjern Å

Nedlagt landbrug på 7,5 hektar i Arnborg sælges…

Når man kører ned over broerne ved Skjern Å kommer man til Sdr. Greenvej, hvor denne 3-længede ejendom på 7,5 ha ligger i fredelige, smukke omgivelser.

Stuehuset indeholder en meget charmerende og hyggelig bolig på 184 m2 med bl.a. synlige bjælker og bondehusvinduer i mahogni.

Stueetagen indeholder indgangsparti med klinkegulv, viktualie- / opbevaringsrum, stort badeværelse med hvide skabe og sort granitplade, bruseniche samt indretning med vaskemaskine/tørretumbler og sammenlægningsbord samt soveværelse / kontor. Hyggeligt køkken/alrum med brændeovn og dobbeltdør i glas indtil to sammenhængende stuer.
På første salen, er der to store værelser, repos med stort vinduesparti og et lille walk-in. Alle rum på første salen går op i kip med synlige bjælker og der er lyse trægulve.

Ejendommen er omgivet af store plæner, der grænser op til skov, hvor der bl.a er planeret en 20x 60 ridebane. Grunden har i øvrigt 35 unge frugttræer. Arealet mellem de 3 længer er indhegnet. Ved stuehuset er der en stor terrasse, hvoraf 25m2 er overdækket. Herfra kan man sidde og nyde sine måltider i et med naturen. Der findes også dobbelt carport.

Laden der er på 225m2 er opført i stålplader og med eternittag er bl.a. indrettet med 4 store moderne hestebokse med vinduer i 3 af dem, hvor hestene kan stå med hovederne ud. Her findes også et rum med fastbrændselsfyr og akkumuleringstank på 1200 liter.

Der er yderligere en gammel moderniseret staldbygning på 189 m2, hvor der er indrettet en topmoderne anneks lejlighed på 53m2, der er fordelt med et køkken/alrum med Designa køkken i hvid højglans og alt i hvidevarer, stort badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, og soveværelse med flot 3-fløjet skydedørsgarderobe. Til lejligheden, er der også en hyggelig terrasse. Lejligheden benyttes pt. som B&B udlejning og indbringer en pæn sum årligt.

I forlængelse af lejligheden er der 129m2, der er indrettet som butik/lager for webshop.

De 7,5 hektar er fordelt på have, lidt skov, en lille sø og to jordstykker, der ligger brak. Ejendommen har kommunevand og en septitank der tømmes en gang årligt.
Sdr. Greenvej 16, Arnborg, 7400 Herning

Se mere hos mægler
KLIK HER

Drømmer du om at bo midt i naturen, og har du lyst til at høre mere om denne unikke ejendom, er du velkommen til at kontakte sælger på 28 43 98 89 eller sende en e-mail på tine@tiklo.dk
 

Villa med hyggelig overdækket terrasse/gårdhave, dobbelt garage og stort isoleret værksted/redskabsrum

Rummelig villa med soveværelse og 5 værelser. Her er plads til den helt store familie.

Villaen er opført i 1967 i gule sten med eternittag. Fremstår i god stand og er løbende er vedligeholdt. 

Boligen på 180m2 er indrettet med:

- Stor entré med god plads til garderobe
- Depotrum med god opbevaringsplads
- Bryggers med plads til vaskemaskine samt adgang til lyst gæstetoilet
- Stort spisekøkken med køkkenelementer i eg
- hyggelig stue med udgang til udestue på 26m2
- Soveværelse samt 5 gode værelser
- Lyst badeværelse med brus og gulvvarme

Foruden boligen findes der hyggelig overdækket terrasse, der indbyder til en god havefest. Ugeneret have, der er let at holde. God garage/carport på 39m2 samt godt isoleret værksted på 29m2 

En villa med god plads og mange muligheder!

Arnborg er en særdeles velfungerende landsby med Dagli-brugs, skole, børnehave, hal og idræts- og motionscenter m.v. Og så er der meget kort afstand til tilkørsel til Midtjyske Motorvej samt kun ca. 10 min. kørsel til hhv. Herning og Brande. 
Birkebækvej 3, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER
Stor velbeliggende ejendom med 5,4 ha jord

Velbeliggende ejendom med 54.456 kvm. jord samt 2 store stålhaller på henholdsvis 353 kvm. (opført 2003) samt 476 kvm. (opført 2010).

Boligdelen er på 303 kvm. fordelt på 2 plan. Opført i 1921 med væsentlig om- og tilbygget i 2006, således der fremstår en flot og moderne stuehus. Garage opført i 2003 på 66 kvm.

Stuehuset indeholder 3 store stuer, 6 soverum samt 2 store flotte badeværelser. Derudover flot spisekøkken samt fin baggang. En rummelig bolig der fremstår indflytningsklar.

Udvendig fremtræder ejendommen med velholdt og indbydende – velanlagte arealer og fin udsigt. Lille sø, lille lund, lille skov – her er det hele. 
Hjøllundvej 15, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER
Idyllisk byggegrund i familievenlige og naturskønne Arnborg
Grundstørrelse: 1968 kvm

Naturskøn byggegrund centralt i Arnborg. Her kan du bygge i eventyrligt grønne omgivelser med åen rislendende for enden af haven. På en og samme tid befinder du dig centralt i den dejlige by, så du kan sende børnene på fem minutters gåtur til Arnborg Skole, hvor du også finder en integreret institution. I samme korte afstand kan du gøre dine indkøb i Dagli'Brugsen, ligesom sportshallen ligger i gåafstand. Arnborg er en perle for børnefamilien, der kan bo i naturskønne omgivelser i et nært og meget aktivt lokalsamfund. Her er masser af foreninger, spejderhus, svæveflyvecenter m.m.

Kælder: Gang, værksted, badeværelse med brus, disp. rum samt yderligere 3 disp. rum som kan lægges sammen. 

Haven vender mod sydvest og er lukket og ugenert. 

Der er tilhørende garage samt gode parkeringsmuligheder.
Jens provst Vej 6, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.

Arnborg Borgerforening