Boliger til salg


Arnborg er en hyggelig by med et aktivt byliv samt et fantastisk sammenhold af yngre og ældre genrationer.
Der er velfungerende daginstitution, skole, sportshal og et fantastisk friplejehjem.
Af indkøbsmuligheder er der Daglig Brugsen med OK tank, samt flere større og mindre virksomheder
inden for en radius af 10 km og kun 2 km til motorvejesnettet mellem Herning og Brande.
 
Villa på lukket børnevenlig villavej

Mindre landsby med indkøbsmuligheder, skole, plejehjem, børnehave, hal og idræts- og motionscenter mv. Herudover har den en god borgerforening, med mange aktiviteter. Der er kun 10 min. kørsel til Herning og Brande – 3 km til motorvejen
Villaen er opført i 1972 og tilbygget i 1999. De 163 m2 bolig en indrettet ideelt til en børnefamilie og fremtræder i pæn stand. Her kan nævnes flot hvidt køkken fra 2016. Rustikke lofter. Pæne fyldningsdøre. Huset er opdelt med bryggers med skabe og plads til vaskekonsol samt klinkegulv. Lyst køkken med spiseplads og laminatgulv. 4 gode børneværelser. Soveværelse med skabe. Badeværelse med bruseniche og skabe. Spisestue. Lys stue med udgang til terrasse og lukket have omkranset af hæk og med sydvestvendt terrasse hvor solen kan nydes det meste af dagen lang. 


Skovbjergvænget 1, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER
Naturperle for dem der elsker naturens ro

Hyggelig villa beliggende i det mest naturskønne område ved Arnborg. Tæt ved å, eng og skov. 

132 kvm. villa + 20 kvm. carport. Opført i 1961 på 2.586 kvm. stor grund.

Indretningen er med 3 fine soverum, lyst køkken / alrum, stor stue samt lyst pænt badeværelse. Fra stuen er der udgang til overdækket terrasse.

Haven er omkranset af træer og beliggenheden er helt ugenert - velegnet for dem der gerne vil bo midt i naturen og alligevel tæt ved by.

Gl. Skarrildvej 17, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER
Liebhaverejendom med 3,1 ha naturgrund
med 450 meter å-ret og egen sø
180 kvm. bebygget, grund 1790 kvm


Denne sublime, arkitekttegnede pragtvilla er opført i 1988 i rødgule teglsten med et bånd af hvidt vandskuret murværk. Taget er sortglaseret tegl fra 2000. Villaens boligareal er på 171 m², indrettet helt uden spildplads. Hertil kommer 65 m² carport/anneks hvor der bl.a. er etableret gæsteværelse.

I de seneste år er ejendommen gennemgribende moderniseret med bl.a. nyt 8 kpw solcelleanlæg (efter attraktiv nettomålerordning, der giver boligen et meget lavt energiforbrug), nyt flot Svaneinventar (S12) i køkken, bad, bryggers og skabsgang.
Skovbrynet 9, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER

Mindelundvej 2

Denne dejlige nedlagte landejendom "SKOVBJERGLUND" har et stuehus på 153 etagemeter og en udbygning på 110 kvm. Pragtfuld grund på 1,7 ha., der er lagt ud i en rigtig "landhave" og med sti, der fører rundt i "skoven". Ejendommen opvarmes ved pillefyr (elvarme på 1. sal) og der er eget vandværk (evt. mulighed for tilslutning til byvand).

Område: Ejendommen er beliggende med ca. 11 km til Herning og 11 km til Brande og få kilometer til motorvejsnettet. Der er ikke langt til Arnborg, hvor der er indkøbsmuligheder, skole og idrætshal. Grunden er omkranset af høje træer og buske og med en flot blodbøg foran ejendommen. Desuden er der 2 drivhuse i haven. 

Indretning: Bryggers med klinkegulv og plads til vaskesøjle. Badeværelse med gulvvarme, bruseniche. Moderniseret køkken med inventar fra Kvik fra 2014. Opholdsstue. Soveværelse med skabe.
1. sal. Opholdsstue/multirum. 2 værelser med skabe.


 

Mindelundvej 2, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER
Tæt ved Rind Å og vidtstrakte plantagearealer

Velbeliggende, velindrettet og velbygget villa, der efter en gennemgribende modernisering fra 2010 til nu - fremstår helt up-to-date. Moderniseringen omfatter bl.a.: Stort og lækkert badeværelse med spa, stor bruseniche, gulvvarme og smart skabsmiljø. Funktionelt indrettet sort Kvik køkken med et anderledes alrum. Vinduer og døre. Gulvbelægninger.Lofter i bl.a. gips og Troldtekt. Ståltag. Vandskuret facade. Stilen er gennemført i sort og hvidt og udover køkken og bad skal stuen med brændeovn og udgang til den sydvendte træterrasse fremhæves. Boligarealet udgør 155 kvm + 20 kvm bryggers (tidligere garage) + 33 kvm udhus + 22 kvm carport. 

Postkrogen 3, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER

Pænt renoveret byhus
90 kvm. bebygget + kælder på 40 kvm. + garage og depotrum på 45 kvm. 


I udkanten af Arnborg, på en stor grund med albuerum, udbydes byhus - gennemgribende renoveret fra 2002 til 2013; bl.a. nytilkoblet fjernvarme i 2017, tag fra 2003, badeværelse fra 2003 og køkken fra 2013. Desuden et depotrum samt en stor og anvendelig garage på 45 m². Indretning: Entre, stor stue med gode…

Skjernvej 50, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER
Dejlig rummelig villa med mange anvendelsesmuligheder og skøn grund

Rummelig villa fra 1971 med et samlet boligareal på 177 m². Herudover nedre etage på 70 m² og udestue på 32 m². Det samlede areal i ejendommen er 279 m² samt carport med redskabsrum på 60 m².

Boligen har en god og charmerende indretning med opholds- og soveafdeling. Lys og spændende ejendom hvor indretningen åbner mange muligheder med sine 3 niveauer, hvor der er toilet på alle plan. Mulighed for mindre erhverv i det nedre niveau, såsom frisør, fysioterapi eller lign. Ejendommen er opført i 1971 men er løbende renoveret, bl.a. er taget lige blevet malet. En lys og indflytningsklar villa.

Hvis køber ønsker yderligere jord, er der mulighed for at tilkøbe op til 2 byggegrunde, som i dag ligger lige op til ejendommen. 
Skovbrynet 4, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER

Eksklusiv kvalitets bjælkehus fra AmerLog

Denne villa er i gennemført kvalitet - opført i 2006 i Canadisk Whitepine - et eksklusivt hårdttræsprodukt og med tagdækning af sorte betontagsten. Alle vinduer er i mahognitræ. Boligens areal er på 208 etagemeter fordelt ud på lyse og åbne rum. Indervægge er dels vandskuret murværk og dels 22 mm hvidpigmenteret…

Skovtoften 3, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER
To flotte og velholdte dobbelthuse med mulighed for at bygge endnu et

Leder du efter din første udlejningsejndom, eller er du allerede etableret og ønsker at udvide porteføljen af enheder, så er der her en særdeles god mulighed for dette. Nuværende afkast, jf. beregningsmodel under punktet "Andre forhold af væsentlig betydning", lyder på 7,08% hvilket er rigtig fornuftigt, når man tager husets alder og stand i betragtning.

De 2 dobbelthus er opført i 1998 i solide materialer og der er gjort meget ud af, at vedligeholdelsesdelen skal være meget nem. Indretningen er identisk i de 2 huse og rummer soveværelse, værelse, spisekøkken, entré, badeværelse og opholds/spisestue med udgang til vestvendt terrasse og have. Entré og badeværelse er begge med gulvvarme.
Til hver bolig er der udhus og 9D har egen carport

Ønsker man at udvide, så fik sælger i sin tid tilladelse til at opføre i alt 3 dobbelthuse. Så der er virkelig fremtidsmuligheder.

Arnborg er en naturskøn by 10 km. syd for Herning og ca. 1 km. fra motorvejsnettet. Der er indkøbsmuligheder og sportsfaciliteter

Krogvejen 9A, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER
Pæn og hyggelig etplansvilla - løbende moderniseret

Villaen har et boligareal på 116 m² og dertil kommer garage/redskabsrum på 32 m². Villaen er løbende modeniseret - både ude og inde. Der er anlagt dejlig have med terrasser foran og bag huset. Taget er skiftet for ca. 10 år siden. Boligen er lys og indbydende og fremtræder i en hyggelig stil. Mulighed for at lave ekstra værelse i vinkel af stuen (har tidligere været værelse).

Område: Villaen er beliggende centralt i Arnborg - tæt ved anlægget og tæt ved indkøb. I Arnborg er der desuden skole, plejehjem, fitnesscenter og idrætshal, hvor der er et aktivt foreningsmiljø. Ca. 1 km fra Arnborg findes dejlig badesø, hvor der bades både sommer og vinter. Arnborg borgerforening gør ligeledes et stort stykke arbejde for at skabe de perfekte rammer om og i byen. Nem adgang til Hernings motorvejsnet med ca. 10 minutter til Herning eller Brande.

Indretning:Bryggers med plads til vaskefaciliteter. Baggang. Værelse med skabe. Mellemgang. Moderniseret badeværelse med bruser og gulvvarme. Soveværelse med skabe. Opholdsstue med brændeovn og udgang til terrasse. Moderniseret spisekøkken med lyst inventar. Værelse med skab
Sportsvej 10, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER
Særdeles pæn og velholdt villa...

Villaens boligareal er på 151 m² og dertil kommer udestue på 22 m² og garage/redskabsrum på 35 m². Villaen fremtræder i en særdeles pæn og velholdt stand - både ude og inde. Der er mulighed for at indrette 4 soverum (ekstra værelse i vinkel i stuen - og soveværelse er oprindelig 2 værelser, som er slået sammen i et).

Område: Der er anlagt virkelig skøn og flot have med mange hyggelige pletter, terrasser og lækroge, hvor man kan sidde og nyde haven. Selvfølgelig er der også en lille frugthave med frugttræer - blomme, æble, pære og mirabelle. Ved den hyggelige overdækkede terrasse finder man det skønneste havebassin med åkander. Villaen er beliggende centralt i Arnborg - lige overfor anlægget og tæt ved indkøb. I Arnborg er der desuden skole, plejehjem, fitnesscenter og idrætshal, hvor der er et aktivt foreningsmiljø. Ca. 1 km fra Arnborg findes dejlig badesø, hvor der bades både sommer og vinter. Arnborg borgerforening gør ligeledes et stort stykke arbejde for at skabe de perfekte rammer om byen. Nem adgang til Hernings motorvejsnet med ca. 10 minutter til Herning eller Brande.

Indretning: Entre med klinkegulv. Stort soveværelse (tidligere 2 værelser). Mellemgang med klinkegulv. Varmerum med klinkegulv og skabe. Moderniseret badeværelse med hvidt badmiljø med 2 håndvaske (mulighed for etablering af bruseniche). Viktualierum med klinkegulv. Moderniseret badeværelse med bruser. Dejligt spisekøkken med hvidlakeret inventar og nyere bordplade og vask. Værelse med skab. Vinkelopholdsstue med bøgeparketgulv (mulighed for at lave ekstra værelse) - fra stuen er der udgang til dejlig udestue med termotag.
Greenvej 7,  Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler...
KLIK HER

Villa med hyggelig overdækket terrasse/gårdhave, dobbelt garage og stort isoleret værksted/redskabsrum

Rummelig villa med soveværelse og 5 værelser. Her er plads til den helt store familie.

Villaen er opført i 1967 i gule sten med eternittag. Fremstår i god stand og er løbende er vedligeholdt. 

Boligen på 180m2 er indrettet med:

- Stor entré med god plads til garderobe
- Depotrum med god opbevaringsplads
- Bryggers med plads til vaskemaskine samt adgang til lyst gæstetoilet
- Stort spisekøkken med køkkenelementer i eg
- hyggelig stue med udgang til udestue på 26m2
- Soveværelse samt 5 gode værelser
- Lyst badeværelse med brus og gulvvarme

Foruden boligen findes der hyggelig overdækket terrasse, der indbyder til en god havefest. Ugeneret have, der er let at holde. God garage/carport på 39m2 samt godt isoleret værksted på 29m2 

En villa med god plads og mange muligheder!

Arnborg er en særdeles velfungerende landsby med Dagli-brugs, skole, børnehave, hal og idræts- og motionscenter m.v. Og så er der meget kort afstand til tilkørsel til Midtjyske Motorvej samt kun ca. 10 min. kørsel til hhv. Herning og Brande. 
Birkebækvej 3, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER
Stor velbeliggende ejendom med 5,4 ha jord

Velbeliggende ejendom med 54.456 kvm. jord samt 2 store stålhaller på henholdsvis 353 kvm. (opført 2003) samt 476 kvm. (opført 2010).

Boligdelen er på 303 kvm. fordelt på 2 plan. Opført i 1921 med væsentlig om- og tilbygget i 2006, således der fremstår en flot og moderne stuehus. Garage opført i 2003 på 66 kvm.

Stuehuset indeholder 3 store stuer, 6 soverum samt 2 store flotte badeværelser. Derudover flot spisekøkken samt fin baggang. En rummelig bolig der fremstår indflytningsklar.

Udvendig fremtræder ejendommen med velholdt og indbydende – velanlagte arealer og fin udsigt. Lille sø, lille lund, lille skov – her er det hele. 
Hjøllundvej 15, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER
Lystejendom på 22 ha med mange muligheder
Meget idyllisk beliggende lystejendom med rigtig mange muligheder!
 
Ejendommen er beliggende syd for Herning, mellem Kibæk og Arnborg på en rigtig spændende grund på 21,58 hektar med både, skov, eng - gennemskåret af en rislende bæk -, agerjord og lyngklædte skråninger. Der er under 10 minutters kørsel til motorvejen, hvorfra Herning, Billund, Silkeborg, Brande, Aarhus, Vejle mv. hurtigt nås.
 
Bygningerne er opført i røde sten og der er masser af værelser til den pladskrævende familie. Alternativt kan den bruges til:
- Kursussted, der er værelser og lokaler til det
- Selvstændigt erhvervsdrivende
- Bed & Breakfast (kort afstand til Herning Messecenter)
- Rideskole eller større hestehold
- Flere generationer / flere familier / kollektiv (bl.a. tre køkkener)
- Laves om til skovejendom, hvorved landbrugspligten og dermed bopælskravet fjernes.
 
Jorden er fordelt på ca 6 hektar agerjord, og ca 14-15 hektar er eng, afgræsset overdrev, skov og hede.
Jorden grænser op til anden skov og der er en rigtig god jagt på ejendommen på bl.a. krondyr, dådyr, råvildt, fasaner, agerhøns, harer samt duer.

Hjøllundvej 27, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER
Rummelig villa - med tilhørende erhvervsbygning/værksted

Rummelig villa med tilhørende erhvervsbygning/værksted
Denne rummelige villa, som er opført i 1965 er løbende moderniseret og fremstår i dag med nyere tag fra 2008. Villaen er beliggende i Arnborg, som har købmand, skole, børnehave og idrætshal. Derudover er der ca. 10 minutters kørsel til henholdsvis Herning og Brande. 

Villaen er indrettet med entré/baggang, 3 gode værelser, pænt badeværelse, køkken/alrum, stor rummelig stue med udgang til overdækket terrasse. Kælderen er indrettet med flere disponible rum. Til ejendommen hører desuden stor erhvervsbygning/værksted, som er beliggende på egen særskilt matrikel lige ved siden af huset. 

En fin villa, hvor der er samtidig er mulighed for at hvae et dejligt stort værksted / hobbyrum.
Krogvejen 15, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER
Mere om Chr. Dalgasvej 5

Husets fine indretning og beliggenheden vil både tiltale børnefamilien samt det ældre ægtepar, som søger en nemmere bolig i et kvarter med gode naboer.

I Arnborg finder du både indkøb, Arnborg Skole, en daginstitution og muligheder for at dyrke sports- og fritidsaktiviteter. På under et kvarter i bilen kan du desuden både komme til Herning og Brande, og i forbindelse med søndagsturene er der naturrigdom i nærheden.

Når du kører op til huset og parkerer bilen i ejendommens carport, lægger du mærke til en bolig, der fremstår med pæn gulstensfacade og mange nyere vinduer. I 2014 blev badeværelset og køkkenet renoveret, og i den forbindelse blev flere vægge fjernet og et åbent og lækkert køkken-alrum skabt.

Samtidig lagde ejeren nyt gulv og fik sat akustikloft op i køkken-alrummet.
I den ene ende af huset ligger husets tre værelser side om side, og du finder praktiske indbyggede skabe i dem alle. I samme side af huset ligger et velekviperet bryggers, og så er der et badeværelse med gulvvarme og bruseniche samt et gæstetoilet. Herudover finder du det åbne køkken-alrum og en stor vinkelstue med et flot lysindfald fra tre verdenshjørner via brede vinduespartier.

Stuen fører ud til en dejlig terrasse med afskærmning på to af siderne, så du kan sidde der relativt uforstyrret og nyde eftermiddags- og aftensolen på grund af den vestvendte placering. Derudover får du en nem forhave samt en grøn, lukket og ugeneret baghave omkranset af høje hække.
Chr. Dalgasvej 5, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER
Pæn og hyggelig etplansvilla - løbende moderniseret

Villaen har et boligareal på 116 m² og dertil kommer garage/redskabsrum på 32 m². Villaen er løbende modeniseret - både ude og inde. Der er anlagt dejlig have med terrasser foran og bag huset. Taget er skiftet for ca. 10 år siden. Boligen er lys og indbydende og fremtræder i en hyggelig stil. Mulighed for at lave ekstra værelse i vinkel af stuen (har tidligere været værelse).

Område: Villaen er beliggende centralt i Arnborg - tæt ved anlægget og tæt ved indkøb. I Arnborg er der desuden skole, plejehjem, fitnesscenter og idrætshal, hvor der er et aktivt foreningsmiljø. Ca. 1 km fra Arnborg findes dejlig badesø, hvor der bades både sommer og vinter. Arnborg borgerforening gør ligeledes et stort stykke arbejde for at skabe de perfekte rammer om og i byen. Nem adgang til Hernings motorvejsnet med ca. 10 minutter til Herning eller Brande.

Indretning:Bryggers med plads til vaskefaciliteter. Baggang. Værelse med skabe. Mellemgang. Moderniseret badeværelse med bruser og gulvvarme. Soveværelse med skabe. Opholdsstue med brændeovn og udgang til terrasse. Moderniseret spisekøkken med lyst inventar. Værelse med skab
Sportsvej 10, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER
Idyllisk byggegrund i familievenlige og naturskønne Arnborg
Grundstørrelse: 1968 kvm

Naturskøn byggegrund centralt i Arnborg. Her kan du bygge i eventyrligt grønne omgivelser med åen rislendende for enden af haven. På en og samme tid befinder du dig centralt i den dejlige by, så du kan sende børnene på fem minutters gåtur til Arnborg Skole, hvor du også finder en integreret institution. I samme korte afstand kan du gøre dine indkøb i Dagli'Brugsen, ligesom sportshallen ligger i gåafstand. Arnborg er en perle for børnefamilien, der kan bo i naturskønne omgivelser i et nært og meget aktivt lokalsamfund. Her er masser af foreninger, spejderhus, svæveflyvecenter m.m.

Kælder: Gang, værksted, badeværelse med brus, disp. rum samt yderligere 3 disp. rum som kan lægges sammen. 

Haven vender mod sydvest og er lukket og ugenert. 

Der er tilhørende garage samt gode parkeringsmuligheder.
Jens provst Vej 6, Arnborg, 7400 Herning

Læs mere hos mægler .....
KLIK HER

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.

Arnborg Borgerforening