Handel/erhverv » DagliBrugsen » Nyheder

Julemanden på besøg i Dagli' Brugsen i Arnborg en kold november aften 2017

Hermed lidt billeder af Julemandens første besøg i Dagli' Brugsen Arnborg. Omkring 120 mødte op - det må siges at være en god debut.


Brugsens general forsamling den 25/4-2017

Rigtig dejlig aften med en masse positiv information og der var en summen i Forsamlingshuset. Alle hyggede sig med dejlig mad fra kl. 18.30 og der blev spillet Amerikansk lotteri. Der var en kamp om præmierne ;-)


Hils på vores nye grønt køler. Vi har nu dobbelt så meget plads til køl i frugt og grønt 


Kære Borger!

Der har været efterspurgt en løsning i forhold til tomme dåser uden pant.
Førhen har man afleveret dåser her i brugsen, som vi har skaffet jer af med.

Nu er der igen en løsning !

En Privat mand har stillet en container til rådighed, hvor i nu kan smide tomme øl og sodavands dåser i. MEN KUN DET.

Den står udenfor langs vores flaskeskur, og det er selvbetjening.

Håber i vil benytte jer af dette.

Med venlig hilsen
Dagli Brugsen Arnborg


Meyer-brød til Arnborg og Sunds

09. april 2016

Et nyt samarbejde mellem Coop og Claus Meyer betyder, at et udvalg af Meyers Bageris største hits, eksemplevis ølandshvedebrød, rugbrød og kanelsnurrer, ikke længere kun vil være forbeholdt københavnere.

Nu vil man kunne købe en række forskellige bagværksprodukter hos Dagli'Brugsen og SuperBrugsen over hele landet.

Det gælder blandt andet i SuperBrugsen i Sunds og Dagli'Brugsen i Arnborg. Det oplyser Meyer i en pressemeddelelse. De enkelte butikker kan frit vælge hvilke brød- og kagevarianter de ønsker, så sortimentet kan variere.

Siden åbningen af det første Meyers Bageri på Nørrebro i 2010, har Meyers bagt alle sine brød af mel fra økologisk korn dyrket i Norden. Sådan vil det fortsat være og såningen er også i 2016 planlagt.


Dagli'Brugs med professionelle vagter

Efter det andet røveriforsøg på fire år vil uddeler nu skabe større tryghed i Dagli'Brugsen i Arnborg

14. oktober 2013

Dagli'Brugsen Frem i Arnborg har handlet hurtigt efter et forsøg på røveri mod butikken klokken 18.45 i aftes.

- Vi har sat et beredskab i gang, hvor vi har sat et vagtselskab på for at holde øje med butikken, fortæller uddeler Peter Hangaard.

Han blev i aftes kontaktet af en kunde, som kort forinden havde overrasket to unge mænd, der havde maskeret sig med hætter og var på vej ind i butikken, sandsynligvis for at begå røveri.

Ubehagelig oplevelse

Da kunden havde kontaktet politiet, blev Peter Hangaard ringet op, og uddeleren kørte straks til brugsen i Arnborg. Her holdt politiet udenfor, og en patrulje kørte rundt i området. 

- Det er ikke en behagelig oplevelse. Det er alvorligt, men det sker desværre næsten dagligt et eller andet sted, forklarer brugsuddeleren.

Bevæbnet med knive

Det er anden gang på fire år, at butikken er blevet udset som mål for kriminelle. I stedet skal vagter skabe tryghed for personale og kunder.

Senest var i marts 2009, hvor en gruppe mænd bevæbnet med knive var rundt på tyvetogt hos forskellige købmænd og brugser, inden de blev anholdt uden for Dagli'Brugsen i Arnborg, hvor de også forsøgte sig.

- De opgav, fordi vi havde for meget personale på, siger Peter Hangaard om det tidligere røveriforsøg.


Røde tal hos Dagli Brugsen i Arnborg

Udvidelse af butikken blev større end først planlagt, men driften giver lille overskud

02. april 2013

Gravemaskiner og håndværkere har sat deres præg på dagligdagen hos Dagli  Brugsen i Arnborg. Brugsen blev sidste år udvidet med et større lager, bedre fryserum og en større butik. Gravemaskiner og håndværkere har også sat deres præg på det regnskab, som brugsuddeler Peter Hangaard lagde frem på generalforsamlingen i brugsforeningen forleden.

- Vi fik et underskud på 323.000 kroner sidste år. Det skyldes, at vi lavede et byggeri, der blev større, end vi regnede med, fortæller Peter Hangaard.

Noget på kistebunden

Den lille brugsforening byggede til for 1,4 millioner kroner - og ikke for de først planlagte 1,1 millioner kroner. DagliBrugsen har valgt at tage tabet på én gang, men har fortsat en egenkapital på den gode side af en million kroner på kistebunden.

- Vores drift alene hviler i sig selv til den gode side. Der havde vi et lille overskud, fortæller Peter Hangaard.

DagliBrugsen - hvis rette navn er Brugsforeningen Frem - havde sidste år 75-årsjubilæum og omsatte for 21,6 millioner kroner før moms. OK-tanken bidrog med en tredjedel af omsætningen.

80 medlemmer deltog i generalforsamlingen, der begyndte med fællesspisning i Arnborg Forsamlingshus. Her blev Else Marie Sunesen og Bente Sandfelt valgt ind i bestyrelsen, efter at Else Skov og Linda Kristensen har valgt at stoppe.


Brugsen bygger til med nye kvadratmeter

Frivillige skal rydde vejen for, at Dagli?Brugsen i Arnborg kan udvide

08. juni 2012

Jørgen Kvist brækker løs med kobenet. Garagen skal væltes for at give plads for en udvidelse af landsbyens dagligvarebutik.

Jørgen Kvist er formand for bestyrelsen i landsbyens brugsforening og bliver ikke den første frivillige, der skal give en hånd med.

- Vi vil lave en udvidelse af butikken på 197 kvadratmeter. Der skal være et nyt lager, et nyt frostrum og en ny mælkekøler, fortæller Jørgen Kvist.

Arnborg tipper

Projektet til 1,1 million kroner er sat i værk i en tid, hvor købmænd dør på stribe i de små landsbyer. Arnborg prøver at tippe den rigtige vej.

- Vi gør det her, fordi udviklingen går den her vej, siger Jørgen Kvist og peger skråt op i luften.

Uddeler Peter Hangaard fortæller, at det gamle lager i butikken skal bruges på at lave en lille café med internet for kunder og turister.

Frem til jubilæum

Den idé har kastet en støtte på 200.000 kroner fra LAG Herning af sig til byggeriet. Selve butikken bliver nyrenoveret. Det eneste, der bliver stående som nu, er de to kasselinjer og kølerne.

- Vi skal være indkøbsstedet mellem Brande og Herning, siger Peter Hangaard.

Den nye udgave af Dagli?Brugsen skal stå færdig 1. november, hvor Brugsforeningen »Frem« i Arnborg har 75-års-jubilæum.


75 år - og brugsen lever stadig godt

Dagli Brugsen i Arnborg havde både fødselsdag og fejrede udvidelse

02. november 2012

De holdt fest med othello-lagkage og kaffe i går i Arnborg.

Det var der to årsager til. For 75 år siden blev Brugsforeningen Frem stiftet i Arnborg. Og den lille brugsforening kunne tage en udvidelse til 1,1 millioner korner i brug.

Både lager, frost og butik

Inde i butikken har de ansatte fået bedre plads med det nye 197 kvadratmeter store lager, frostrum og 60 kvadratmeter mere i butikken.

En lille del af butikken er også indrettet som et informationsrum, hvor turister kan orientere sig om de muligheder, byen nær Skjern Å byder på.

Nye byggeplaner

Uddeler Peter Hangaard og bestyrelsen har allerede nye byggeplaner klar i skuffen.

- Vi vil gerne udvide butikken med 100 kvadratmeter ud på forpladsen og lave et nyt indgangsparti, fortalte Peter Hangaard og fortsatte:

- De bliver først om et par år. Nu skal vi lige sunde os lidt efter den her udvidelse.


Brugsen i Arnborg udvider

Omsætningen har været stigende de seneste fem-seks år, så nu udvides butikken for en million kroner

04. januar 2012

Dagli' Brugsen i Arnborg ser så lyst på fremtiden, at der nu er en udvidelse på vej.

Både lager og butik skal udvides for omkring en million kroner, når der ligger et færdigt forslag og en byggetilladelse klar. Byggestart ventes omkring påske.

- Vi skal udvide med 120-160 kvadratmeter. Vi udvider lageret og tager så lidt fra det eksisterende lager og lægger det til butikken. Vi lægger 40 kvadratmeter til butikken, siger brugsuddeler i Arnborg, Peter Hangaard.

Bringer varer ud

Ifølge uddeleren går det rigtigt godt.

- Omsætningen har været meget stigende de eneste fem-seks år. Vi er oppe på at have en omsætning på 25 millioner kroner, siger Peter Hangaard, som oplyser, at forretningen satser på flere områder.

- Vi bringer varer ud. Det ligger meget stabilt på 250 kunder som ældre, plejehjem, børnehaver og private virksomheder og skoler, som vi bringer ud til. Det udgør 15 procent af omsætningen, siger Peter Hangaard.

P-pladser optaget

En del af omsætningen kommer fra transittrafikken gennem byen.

- Mange holder ind og bruger os som indkøbssted. Det kan være svært at få en p-plads mellem klokken 15.30 og klokken 17.30, siger uddeleren.

Så mens det går økonomisk trægt for butikker i andre landsbyer, så er situationen en helt anden for Dagli? Brugsen i Arnborg. Dagli? Brugsen er et eksempel på, at det kan lykkes at drive en fornuftig dagligvarebutik i et lille samfund.


Tyve brød gennem tag

Ukendte personer fik fingre i brugsens pengekasse

18. september 2009

Klokken 05.35 i nat gik tyverialarmen hos DagliBrugsen i Arnborg i gang. Indbrudstyve var gået gennem butikkens tag til kontoret. Herfra slog de hul i en mur for at få adgang til et pengeskab. Det lykkes for tyvene at slippe af sted med et endnu et ukendt beløb. Politiet blev tilkaldt klokken 06.39 i morges.


Klatretyve skar pengeskab op hos brugsen i Arnborg. - Det minder om et Olsen Bande-indbrud, siger uddeleren.

Dagligbrugsen i Arnborg havde natten til fredag besøg af indbrudstyve, der tilsyneladende havde lagt en fast plan på forhånd.
Tyvene begyndte med at kravle op på taget, hvor de skruede nogle tagplader af. Herfra kunne de så kravle ned i butikken og ind på kontoret, hvor de udstyret med en skærebrænder skar bagsiden af pengeskabet og stjal alle kontanter.
Alarmen gik klokken 5.30, og det viser sig, at der tilsyneladende blev leveret varer til butikken, samtidig med at tyvene var i aktion.
Det er endnu ikke oplyst, hvor stort udbyttet blev.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.

Arnborg Borgerforening